Liebster Award by STRIKJEVETERSMETSTIJL22

Ongeveer 1 maand geleden ben ik ge-tagd door mijn oude Theaterklasgenootje/TheaterDansMaatje: Chynna >> KLIK HIER om naar haar blog te gaan. Ik ben gestaagd voor de ‘LIEBTER AWARD’. Hierbij heb ik een aantal antwoorden gegeven op een aantal vragen m.b.t. mijn eigen blog.

Schermafbeelding 2015-03-07 om 21.02.03

Chynna’s Journey, lees wat zij antwoorden op de vragen >> KLIK HIER

Ik ben helemaal vereerd dat ik deze vragen heb mogen beantwoorden. Heb hier ook lekker de tijd voor genomen met een kop mint thee!

IMG_5597


1. HOE BEN JE OP HET IDEE GEKOMEN OM TE BLOGGEN?

Sinds 2/3 jaar geleden ben ik begonnen met YouTube filmpjes kijken. Daarbij zag ik dat veel YouTube’rs een blog erbij hadden. Dat vond ik wel erg interessant. Daarom was ik niet veel later ook zelf een blog begonnen. Omdat ik nogal ‘creative minder’ ben. Veel ideeën en inspiratie had/heb. Op deze weg kon/kan ik veel kwijt. Sinds 1 juli 2014 ben ik echt helemaal mijn eigen blog gestart. Met speciale onderwerpen, vaste dagen met een artikel en een YouTube kanaal!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

2. WELKE ARTIKELEN VIND JE LEUK OM TE LEZEN OP EEN BLOG?
Persoonlijke dingen zoals, wekelijkse foto update’s. Deze heb ik zelf ook iedere week. Shoplog’s, fashion, beauty en interieurartikelen. Eigenlijk niet een specifiek soort artikel! Ik vind alles leuk om te lezen, wanneer het mij aantrekt! En ik het gevoel heb, hoe mensen het artikel hebben geschreven. Omdat het ‘moet’ of omdat zij het leuk vinden.

IMG_5298

3. HOEVEEL TIJD BESTEED JE PER WEEK ONGEVEER AAN BLOGGEN?
Dat is heel verschillend. Meestal op de dagen dat vrij ben. Ben ik er een aantal uur mee bezig en in het weekend na mijn werk. Soms nog 2/3 uurtjes. Dat verschilt per week!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

4. WAAR SCHRIJF JE GRAAG OVER?
Ik schrijf graag over alles wat er in mijn hoofd opkomt, inspiratie. Waar ik inspiratie over heb! Dat is ook allemaal verschillend. Zoals je kunt zien op mijn blog, heb ik diverse onderwerpen. Ik heb wel zo mijn vaste rubrieken. Maar het is allemaal niet heel strikt als het ware. Het is lekker los!!

IMG_5225

5. WAT IS JE FAVORIETE KLEDINGSTUK?
Dat is een moeilijke vraag! Ik heb er meer namelijk; mijn fluffy vesten, zwarte ‘fashion’ joggingbroeken en zwarte oversized t-shirt. Als ik moest kiezen zou ik toch voor mijn fluffy vesten gaan, op dit moment!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

6. WAT KAN VOLGENS JOU ECHT NIET IN EEN BLOGPOST?
Wat voor mij echt niet kan is een blogpost is; vorm van discriminatie, neerbuigendheid, allemaal negatieve uitspraken betreft de samenleving, doelgroepen, geloven, etc. Ik vind dat iedereen gewoon gelijk is aan elkaar. Of je nou de koning bent of een huisvrouw. Wij zijn allemaal van vlees en bloed ongeacht geloof, geaardheid, huidkleur, ras, afkomst etc. Dat vind ik allemaal heel naar om te lezen. Omdat ik zelf iedereen accepteer zoals hij/zij is. Ik hoef diegene niet aardig te vinden of vrienden mee te worden. Het gaat om het accepteren en respecteren!

IMG_5174

7. WELKE SOCIAL MEDIA GEBRUIK JE BIJ JE BLOG?
@FACEBOOK https://www.facebook.com/pages/Strikj
@TWITTER https://www.twitter.com/jorindelestuny
@INSTAGRAM strikjevetersmetstijl22
@YOUTUBE strikjevetersmetstijl22
@BLOGLOVIN strikjevetersmetstijl22

IMG_5366

8. WAT IS JE FAVORIETE DRANKJE?
Water, thee en koffie. Het liefst een drankje van de Starbucks ook omdat het gezellig is!

IMG_5504

9. WELKE DRIE DINGEN NEEM JE ALTIJD MEE ALS JE WEG GAAT?
Muziek met mijn oordopjes op mijn telefoon, sleutels en een zakdoek. Ik kan niet zonder muziek. Ook al moet ik naar de brievenbus 1 straat verder op, muziek mee. Sleutels heb ik altijd mee, tenzij in ze vergeet. Anders kom ik mijn huis niet binnen als er niemand thuis is. Ik heb iedere dag last van mijn neus. Dit heb ik al heel mijn leven. Ik ben het gewend. Dus kan niet zonder mijn zakdoekje!

IMG_5671

10. WAT IS JE TOEKOMSTPLAN M.B.T. JE BLOG?
Zolang ik het leuk vind, ik een fijne planning/ritme in mijn artikels kan vinden. Blijf ik het doen! Ook wil ik actiever zijn op YouTube. Dat kost wel tijd. Dus moet een goeie balans vinden tussen werken, bloggen, filmpjes maken en dansen! Verder zou ik het leuk vinden om events te bezoeken. Om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe fashionitems, collecties van fashion, beauty en interieur! Daarnaast zou ik nog graag een eigen domein willen. Dat wil ik pas nemen als ik meer volgers ben en zelf meer actiever ben!!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

11. HEB JE NOG TIPS VOOR ANDERE BLOGGERS?
Blog alleen als je het leuk vind. Anders is het zonde van je tijd! Wees actief op social media bv. Instagram. Dat is op het moment erg geliefd. Wees trots op de artikels die je schrijft. Wees niet bang om het online te gooien. Vooral; wees jezelf, blijf je zelf, schrijf/maak alleen dingen die jij leuk vind en interesseert. Anders wordt het niet meer leuk en dat is niet de bedoeling. Creeër een leuk netwerk voor jezelf!

SAMSUNG CAMERA PICTURES


 

Dit waren alle antwoorden op deze 11 vragen! Ik hoop dat jullie mij nu iets beter kennen! Hierbij zal ik ook aan paar bloggers Taggen:
Eline Joanna – https://elinejoan.wordpress.com

Lau – http://lifebloglau.com

Zij & Stijl – https://zijenstijl.wordpress.com

Marion – http://mijnkladblog.nl

Akosua – http://beautybitsblog.com

Michelle – https://meisjeuithetoosten.wordpress.com

Kim – http://birdwondersblog.com

Celine – https://allstufflikes.wordpress.com

Marjoleine – https://marjoleine107.wordpress.com

Shannon – https://beautyblogshannon.wordpress.com

Hilly – https://ohmyhilly.wordpress.com

liebster-award-Made-by-Ellen..


Ik wil Chynna heel erg bedanken voor het Tag-gen van mij voor deze Liebster Award. Ik hoop dat jullie dit artikel net zo leuk vonden als ik!

xTabe,
Jorinde

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Advertenties

One thought on “Liebster Award by STRIKJEVETERSMETSTIJL22

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s