Budget cadeau-tips #SINT&PIET

Een paar dagen voor de grote dag. Ik kan mij voorstellen dat je door drukte van school, werk etc. Geen tijd hebt gehad om cadeautjes in te slaan. Wie weet ook vergeten zou kunnen zijn (zo’n type ben ik). Dit jaar ben ik er optijd bij geweest. Mocht jij nog cadeautjes nodig hebben en zo einde van de maand niet meer zoveel centjes.. ik geef je wat tips!


TIP 1: Je kan vast nog wel naar de supermarkt, Kruidvat of Hema rennen om een Chocoladeletter in te slaan. Ren dan meteen even naar de Action om een mooi snijplankje te scoren (dit kan ook bij Hema of Xenos). Leg je chocolade letter erop (uiteraard zonder verpakking) en kijk hoe leuk het eruit ziet. Het is ook nog eens lekker en de snijplank ook nog eens bruikbaar!4fa3de4e27c877c624108c573fb9699d


TIP 2: Scoor nog even snel bij Action of Blokker een leuke mok. Hij kan Sinterklaas gericht zijn maar een basic is ook super leuk! Vul deze met pepernoten en snoepgoed, doe er een mooi inpakfoliepapiertje omheen. Een super lekker en ook nog bruikbaar cadeau! Elke keer als diegene koffie of thee eruit dringt zal jij zijn/haar herinnering zijn van die Sinterklaasavond!
9200000009574700


TIP 3: Als je echt geen tijd meer hebt, maar nog wel tijd om boodschappen te doen. Bij de Albert Heijn bijvoorbeeld kan je cadeaukaarten halen van diverse winkels (Hema, de Bijenkorf etc.). Pak er één mee, zet er een leuk bedrag op. Kijk of je hem nog een beetje leuk kan inpakken en klaar is kees!

1498501


TIP 4: Mocht je wat meer tijd hebben. Winkel dan bij winkels waar die persoon altijd komt. Of koop benodigdheden voor die persoon die hij/zij altijd gebruikt. Zoals badschuim, douchegel, nagellak, deo, make-upkwast, notitieboekje, pen, etc. Koop eigenlijk hele simpele dingen die echt bruikbaar zijn en eventueel op kunnen raken. Je zult zien dan die persoon blij verrast zal zijn. Hij/zij kan alle producten goed gebruiken!! Pak het leuk in met leuk inpakpapier en eventueel een strikje en geef het als leuk pakket!

ZappbiosNovemberSint


TIP 5: In deze tip zal ik mijn favoriete winkels vermelden waar ik altijd snuffel voor (Sinterklaas)cadeautjes leggo; Action, Kruidvat, Blokker, Xenos, Hema, Trekpleister en Etos. Voordat je gaan winkelen ga ook de reclamefolders af (of neem de app op je smartphone of tablet, dat is vet handig dat heb ik namelijk ook). Dan kan je vast kijken wat je waar wilt halen. Meestal in de winkels vind je nog meer leuke dingen!!
SinterklaasCadeau


Wees vooral ook heel creatief in je cadeaus en inpak kunsten en oohjaa… vergeet er geen leuk gedicht bij te doen!


Heel veel succes!!


xTabe,
Jorinde

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s